Samy Solar

Het beste van twee werelden in één fantastische installatie: Digitale satellietontvangst en energie-opwekking dmv zonnepanelen. Beide maken gebruik van intelligente richt-en volginrichting die aan de hand van geintegreerde GPS ontvanger de positie van het voertuig,alsmede datum en tijd bepaald.

Overdag zorgt de volginrichting er voor dat het 50 Watt zonnepaneel optimaal op de zon gericht wordt. De volginrichting verbruikt minder dan 1% van het opgewekte vermogen.

Samy Solar


Het beste van twee werelden in 1 fantastische installatie: Digitale satellietontvangst en energie-opwekking dmv zonnepanelen. Beide maken gebruik van intelligente richt-en volginrichting die aan de hand van geintegreerde GPS ontvanger de positie van het voertuig,alsmede datum en tijd bepaald.

Overdag zorgt de volginrichting er voor dat het 50 Watt zonnepaneel optimaal op de zon gericht wordt. De volginrichting verbruikt minder dan 1% van het opgewekte vermogen.

Opbrengst in de wintermaanden is 7 x groter dan een liggend paneel. Zomermaanden 3 x groter.

Zodra u kiest voor satellietontvangst richt dezelfde motoreenheid de 65 cm schotel binnen een minuut automatisch op de satelliet.

 

Gebied rood: SamySolar 65 cm

 

De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel of zonnepaneel met een druk op de knop in de juiste stand wordt uitgericht.
Aan de hand van het verlichte alfanumerieke display met nederlandstalige menu's zijn alle commando's eenvoudig in te voeren. Te gebruiken met elke willekeurige satellietontvanger.

Technische Specificaties:
- opbouwhoogte 20cm
- gewicht samySolar: 23kg
- GPS besturing zonnepaneel voor
optimaal opbrengst!
- Schotel/paneel klapt in bij starten voertuig.
- Bescheiden afmeting doordat slechts 1 unit nodig is.
- Automatisch uitrichten 30-60 sec.
- 12/24 Volt
- Hoogwaardige afwerking
- Eenvoudige bediening
- 3 jaar garantie en deskundige service